Ons bedrijf

Ons bedrijf

Duurzame omgang met oud textiel en schoenen

PACKMEE maakt deel uit van de TEXAID-groep. Net als bij PACKMEE is duurzaamheid bij TEXAID stevig verankerd in de bedrijfsstructuur.

Wie is TEXAI?

TEXAID werd in 1978 opgericht als een particulier liefdadigheidspartnerschap door Zwitserse hulporganisaties samen met een ondernemer. TEXAID is het toonaangevende bedrijf voor de inzameling, sortering, hergebruik en recycling van afgedankt textiel en schoenen.


Wat doet TEXAID?

Jaarlijks verzamelt, sorteert, verkoopt en recycleert de TEXAID-groep met ongeveer 1.000 medewerkers ongeveer 80.000 ton nieuw en niet-duurzaam textiel. Als onderdeel van de TEXAID-groep profiteert PACKMEE van de hoge expertise en jarenlange ervaring van TEXAID.

Met zijn diensten draagt ​​TEXAID bij aan het behoud van waardevolle hulpbronnen en genereert het financiële middelen voor bekende liefdadigheidsorganisaties door de verkoop van textiel. Op deze manier combineert TEXAID economische activiteit met sociale betrokkenheid en ecologische verantwoordelijkheid.


Wat is het idee achter PACKMEE?

Het idee achter PACKMEE is een duurzaam, transparant en online inzamel- en retoursysteem dat gebruik maakt van bestaande infrastructuur en de mogelijkheid biedt om gebruikte kleding en schoenen op een eenvoudige en transparante manier toe te voegen aan de recyclingcyclus.

 

Meer informatie over de TEXAID Groep vindt u op: www.texaid.ch of www.texaid.de

Druk nu je gratis pakketlabel af!