Tweedehands kleding inleveren

Tweedehands kleding inleveren per post? Het kan met Packmee!

Tweedehands kleding inleveren was nog nooit zo makkelijk. Je kast hangt vast vol met kleding die je nooit meer draagt. Weggooien is zonde, want het ziet er nog goed uit, maar je draagt het gewoon niet meer. Stuur het dan gewoon naar ons op. Want bij Packmee zijn we erg blij met jouw tweedehands kleding en schoenen! Je kunt bijvoorbeeld je tweedehands kleding inleveren per post. Stop alle kleding die je niet meer nodig hebt in een doos en stuur die met PostNL naar Packmee. En dat kost je niets! Je hoeft alleen maar je kleding uit te zoeken.

Tweedehands kleding inleveren doe je met Packmee

Bij Packmee zijn we enorm blij met jouw gebruikte kleding. We hebben een systeem dat ervoor zorgt dat al je kleding op een verantwoorde manier wordt ingezameld en het is ook voor jou erg gemakkelijk. Je geeft gewoon je doos met kleding mee aan een bezorger van PostNL of je levert het af bij een postkantoor.
Je tweedehands kleding inleveren bij Packmee is niet alleen makkelijk, maar is ook nog eens duurzaam. Er is namelijk minder productie van textiel nodig en het vervoeren van jouw ingeleverde tweedehands kleding is geen extra belasting voor het milieu. De vrachtwagens van PostNL rijden immers al.

Door tweedehands kleding in te leveren steun je het goede doel

Packmee verkoopt jouw gebruikte kleding aan speciale sorteerbedrijven. Zij zijn experts op het gebied van kledingrecycling en verwerken jouw kleding op verantwoorde wijze, om het vervolgens naar Oost-Europa te vervoeren.
Ten minste 50% van de opbrengst gaat naar onze goede doelen Stichting KiKa en Stichting Kinderpostzegels. Met de kleding die je niet gebruikt kun je dus een mooie bijdrage leveren aan een betere wereld. Tweedehands kleding inleveren helpt!

Packmee: de moderne manier van gebruikte kleding inleveren

Door het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken willen we samen een bijdrage leveren aan een betere wereld. Start daarom vandaag nog met het verzamelen van jouw gebruikte kleding en lever het in; doe mee met Packmee!

VRAAG & ANTWOORD

VRAAG & ANTWOORD

Wil je meer weten? Heb je vragen over Packmee? De antwoorden vind je in onze FAQ.

FAQ lezen

Deel Packmee met je vrienden

Deel Packmee met je vrienden

Vertel je vrienden over Packmee! Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger onze bijdrage aan de toekomst van een kind.

Like ons op Facebook

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

Kleding doneren met Packmee kost geen moeite, is milieuvriendelijk en heel eenvoudig. Kijk hier hoe het werkt.

Video bekijken