Partners van packmee

De volgende partners ondersteunen het initiatief van Packmee. Samen zetten we ons in voor een duurzame wereld en de toekomst van een kind.

PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment.

Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. Bij PostNL werken in totaal ongeveer 65.500 mensen. In 2011 bedroeg onze omzet bijna € 4,3 miljard.

Voor onze klanten verwerken we op jaarbasis ongeveer 8,7 miljard geadresseerde poststukken (waarvan 106 miljoen pakketten). Mede door de sterke groei van de ecommerce markt, is het pakketvolume de afgelopen jaren op jaarbasis flink gestegen. Als antwoord op de volumestijging en om tegelijkertijd de logistieke infrastructuur te moderniseren vervangt PostNL de oorspronkelijke 4 sorteercentra en 37 distributiecentra door 18 depots waar zowel de sortering als de distributie plaatsvindt. De infrastructuur voor pakketten is separaat van dat voor brieven.  In 2015 moeten alle nieuwe locaties in bedrijf zijn en beschikt PostNL over een schaalbaar logistiek netwerk met een capaciteit van 150 miljoen pakketten. Dit doen we om te voldoen aan de veranderende klantwensen en om de groei van de hoeveelheid pakketten te kunnen faciliteren.

Meer informatie vind je op https://www.postnl.nl

Fonq.nl is hét eigentijdse webwarenhuis met meer dan 100 speciaalzaken op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Fonq.nl viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Het bedrijf is sinds 2011 onderdeel van de RFS Holland Holding, waaronder ook Wehkamp.nl en Create2fit.nl vallen.
 

Futurumshop.nl is dé online fietsenwinkel van Nederland met een duidelijke focus op racefietsen en mountainbiken. Zowel in 2011 als 2012 is Futurumshop verkozen tot de beste webwinkel van Nederland en in 2013 bekroond tot de logistieke webshop van Nederland vanwege zijn scherpe focus op de klant en het op een servicegerichte wijze bezorgen van de bestellingen.

Zo wordt met FuturumVandaag complete fietsen besteld voor 15:00 dezelfde avond nog kosteloos en volledig rijklaar bezorgd in Nederland en België


Packmee voor een beter milieu

Packmee voor een beter milieu

Met Packmee steun je niet alleen onze goede doelen, je draagt ook bij aan een duurzame wereld.

Help je ook mee?

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

Kleding doneren met Packmee kost geen moeite, is milieuvriendelijk en heel eenvoudig. Kijk hier hoe het werkt.

Video bekijken

Deel Packmee met je vrienden

Deel Packmee met je vrienden

Vertel je vrienden over Packmee! Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger onze bijdrage aan de toekomst van een kind.

Like ons op Facebook