Oude schoenen inleveren door ze gratis per post te doneren aan Packmee

Oude schoenen inleveren of gebruikte kleding inleveren en het goede doel steunen. Verzamel daarom schoenen en kleren die je niet meer draagt, maar die nog wel bruikbaar zijn, en stop ze in een grote doos. Die doos stuur je vervolgens gratis naar Packmee!

Wat doen wij met jouw ingeleverde oude schoenen?

Samen oude schoenen inleveren om mensen te helpen! Wij zamelen bruikbare kleding en schoenen in en verkopen deze aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. Deze sorteerbedrijven verwerken de kleding op een verantwoorde en duurzame manier. Van daaruit worden jouw kleren aan Oost-Europa, Azië en Afrika geleverd. Minimaal 50 procent van de opbrengst gaat naar onze goede doelen KiKa en Kinderpostzegels. Je kunt er dus zeker van zijn dat je met jouw oude schoenen en kleding ook echt iemand helpt. Bovendien lever je een bijdrage aan een duurzame wereld: recycling in plaats van afval. Oude schoenen inleveren helpt!

Hoe kun je oude schoenen inleveren?

Dat kan op de gemakkelijkste manier die er is. Vul een grote, stevige doos tot de rand met bruikbare kleding en oude schoenen die nog gedragen kunnen worden. Plak ‘m goed dicht en schrijf het antwoordnummer op de bovenkant of print het speciale verzendlabel.

Oude schoenen inleveren bij de pakketbezorger van PostNL

Vervolgens wacht je totdat de pakketbezorger van PostNL een bestelling komt afleveren. Dan geef je de tot de rand gevulde doos gewoon mee. Gratis! Je kunt de doos ook afgeven bij ieder postkantoor. Er is er altijd wel eentje in de buurt.

Oude schoenen inleveren? Dit doe je met Packmee!

Oude schoenen inleveren op de moderne manier, dat doe je met Packmee! Lees meer
 

Deel Packmee met je vrienden

Deel Packmee met je vrienden

Vertel je vrienden over Packmee! Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger onze bijdrage aan de toekomst van een kind.

Like ons op Facebook