Kleren doneren

Kleren doneren per post? Het kan met Packmee!

Kleren doneren was nog nooit zo eenvoudig. Iedereen heeft wel kleding die al tijden ongebruikt in de kast ligt. Je hebt het ooit wel gedragen, maar dat is al maanden geleden. Je hebt inmiddels nieuwere kleding en dus blijft het liggen. Bij Packmee zijn we enorm blij met jouw gebruikte kleding. Dus om antwoord te geven op de vraag "Waar kan ik kleding doneren". Bij Packmee kun je eenvoudig je gebruikte kleren doneren. Verzamel de kleding die je niet meer gebruikt, stop het in een doos en geef deze mee aan een bezorger van PostNL, of geef de doos af bij een postkantoor. Zo gemakkelijk is het.

Kleren doneren doe je met Packmee

Je gebruikte kleren doneren doe je met Packmee, want bij Packmee gaan we op een verantwoorde manier met je kleding om. We zorgen ervoor dat jouw gebruikte kleding een tweede leven krijgt. En daarvoor hoeven er geen extra vrachtwagens te rijden, want jouw kleding gaat gewoon met een rit van PostNL mee. Gemakkelijk voor jou en bovendien duurzaam.

Kleren doneren bij Packmee is duurzaam

Dat er geen extra vrachtwagens hoeven te rijden is natuurlijk mooi, maar ook het gegeven dat de kleren die je doneert niet als vuilnis eindigen is fantastisch. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de kleding die je doneert nog bruikbaar is. En doe je je kleding in een oude verhuis- of bezorgdoos, dan zorgen wij ervoor dat ook die een tweede leven krijgt.

Kleren doneren en het goede doel steunen

Packmee verkoopt jouw kleding aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. Zij hebben de expertise om de kleding op een verantwoorde manier te verwerken en te zorgen dat het bij de juiste mensen terecht komt. Minstens de helft van de opbrengst doneren wij aan onze goede doelen Stichting KiKa en Stichting Kinderpostzegels. Jouw kleren doneren levert dus een bijdrage aan een betere wereld.

Packmee: de moderne manier van gebruikte kleding inleveren

Start vandaag nog met jouw oude kleren doneren! Dus staat er een pakketbezorger van PostNL voor je deur? Geef hem gelijk je gebruikte kleding mee.

VRAAG & ANTWOORD

VRAAG & ANTWOORD

Wil je meer weten? Heb je vragen over Packmee? De antwoorden vind je in onze FAQ.

FAQ lezen

Deel Packmee met je vrienden

Deel Packmee met je vrienden

Vertel je vrienden over Packmee! Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger onze bijdrage aan de toekomst van een kind.

Like ons op Facebook