Kledinginzameling per post: de gemakkelijkste manier van kleren doneren

Kledinginzameling met Packmee is een ware revolutie: stuur bruikbare kleren die je niet meer nodig hebt per post naar ons. Gratis! Je weet dan zeker dat de opbrengst ten goede komt aan onze goede doelen KiKa en Kinderpostzegels. Gooi je kleding daarom niet weg, doe mee met de kledinginzameling en doneer het gratis per post!

Kledinginzameling voor het goede doel

Wij zamelen bruikbare kleding in en verkopen het aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. Hiermee zetten we jouw materiële gift dus om in een financiële gift. De kleding zal uiteindelijk gedragen worden door  mensen in Oost-Europa, Azië en Afrika. Jouw kleren krijgen niet alleen een tweede leven, maar er worden ook arbeidsplaatsen gecreëerd. Bijvoorbeeld voor de verdere verwerking, zoals wassen, strijken en verstellen en door de handel op zich. Kledinginzameling helpt!

Transparante vorm van kledinginzameling

Van de opbrengst van de kledinginzameling keren wij minimaal 50 procent uit aan onze goede doelen KiKa en Kinderpostzegels. Een deel van de opbrengst hebben we natuurlijk nodig voor de bedrijfskosten van Packmee. Door het effectieve systeem van inzameling zijn deze relatief laag, waardoor de opbrengst voor goede doelen zo hoog mogelijk is. Je kunt er dus op vertrouwen dat Packmee duurzaam en effectief te werk gaat.

Packmee: de moderne manier van kleren doneren

Kledinginzameling op de moderne manier, dat doe je met Packmee! Lees meer
 

HOE WIJ WERKEN

HOE WIJ WERKEN

Packmee garandeert maximale transparantie:
bekijk hier wat er met jouw gedoneerde kleding gebeurt.

Meer weten

Wat kan ik doneren?

Wat kan ik doneren?

Packmee is blij met alle bruikbare kleding, schoenen, huishoudelijk textiel, brillen en hoorapparaten.

Meer informatie

Packmee voor een beter milieu

Packmee voor een beter milieu

Met Packmee steun je niet alleen onze goede doelen, je draagt ook bij aan een duurzame wereld.

Help je ook mee?