Inzameling kleding op de nieuwe manier met Packmee voor het goede doel

Inzameling van kleding via Packmee is een moderne manier van kleding inzamelen waarmee je een bijdrage levert aan de toekomst van een kind. Geef broeken, shirts of handdoeken die je niet meer leuk vindt of niet meer wilt dragen weg voor het goede doel. Je kunt ook oude schoenen inleveren zolang ze nog draagbaar zijn.

Inzameling kleding kan per post

Je vouwt alles netjes op en stapelt het compact in een grote stevige doos. Zorg dat je de doos tot de rand toe vult. Die doos stuur je vervolgens gratis naar ons. Dat doe je gemakkelijk door hem mee te geven aan de pakketbezorger van PostNL als deze iets komt afleveren. Je kunt de doos ook afgeven bij ieder postkantoor. Er is er altijd wel een in de buurt.

Wat doen wij na de inzameling kleding

Wij verkopen jouw oude kleren aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. Deze sorteerbedrijven verwerken jouw ingezamelde kleding op een verantwoorde en duurzame manier. De kleren worden daarna naar Oost-Europa, Azië en Afrika verstuurd om daar weer gebruikt te worden. Dankzij inzameling van kleding op deze handige manier per post kun je ons zonder veel moeite steunen.

Minimaal 50% van de opbrengst naar het goede doel

Hoe meer kleding we inzamelen, hoe beter. Wij keren namelijk ten minste 50 procent van de opbrengsten uit aan onze goede doelen KiKa en Kinderpostzegels. We doen ons best om onze kosten zo laag mogelijk te houden zodat er zo veel mogelijk naar het goede doel gaat. Door inzameling kleding via Packmee weet je zeker dat jouw kleren op betrouwbare wijze worden hergebruikt én dat je goede doelen steunt.

kleding inzameling per post: doe mee!

Kies voor de moderne manier van kleding inzamelen en doe mee met Packmee! Lees meer!

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

Kleding doneren met Packmee kost geen moeite, is milieuvriendelijk en heel eenvoudig. Kijk hier hoe het werkt.

Video bekijken

VRAAG & ANTWOORD

VRAAG & ANTWOORD

Wil je meer weten? Heb je vragen over Packmee? De antwoorden vind je in onze FAQ.

FAQ lezen

Deel Packmee met je vrienden

Deel Packmee met je vrienden

Vertel je vrienden over Packmee! Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger onze bijdrage aan de toekomst van een kind.

Like ons op Facebook