Niet weggooien maar gratis versturen

Waarom bruikbare kleding, textiel en schoenen weggooien? Dat is zonde en nog slecht voor het milieu ook. Waarom niet gemakkelijk alles in een doos stoppen en gratis verzenden, gewoon vanuit huis of vanaf een postkantoor om de hoek? Met Packmee kan het!

Hergebruik een kartonnen doos

Je hebt thuis vast nog grote lege dozen staan van je laatste verhuizing of je laatste internetbestelling. Stop een of meer van die dozen tot de rand vol met kleding, schoenen, brillen, hoorapparaten en huishoudelijk textiel zoals handdoeken en beddengoed. Plak de doos dicht, vermeld het antwoordnummer op de bovenkant en klaar is Kees!

Zorg dat het adres goed leesbaar is

Schrijf het antwoordnummer duidelijk met een dikke stift op de bovenkant, of plak het speciale Packmee-verzendlabel op de bovenkant van de doos.

Afgeven bij pakketbezorger of postkantoor

De volgende keer dat een pakketbezorger van PostNL iets bij jou komt afleveren, geeft je de Packmee-doos gewoon mee. PostNL is partner van Packmee en neemt je doos gegarandeerd mee. Je kunt de doos ook inleveren bij ieder postkantoor, er is er altijd wel een in de buurt. En vergeet niet: zorg dat de doos tot de rand toe is gevuld. Dat zorgt voor een hogere opbrengst voor onze goede doelen. En dat wil jij toch ook?

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

Kleding doneren met Packmee kost geen moeite, is milieuvriendelijk en heel eenvoudig. Kijk hier hoe het werkt.

Video bekijken

HOE WIJ WERKEN

HOE WIJ WERKEN

Packmee garandeert maximale transparantie:
bekijk hier wat er met jouw gedoneerde kleding gebeurt.

Meer weten

Deel Packmee met je vrienden

Deel Packmee met je vrienden

Vertel je vrienden over Packmee! Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger onze bijdrage aan de toekomst van een kind.

Like ons op Facebook