Gebruikte kleding inleveren per post? Met Packmee kan het!

Je wilt gebruikte kleding inleveren die je toch niet meer draagt, maar je vindt het zonde om het weg te gooien? Dat is het ook! Stop alle bruikbare truien, broeken en schoenen die je niet meer draagt gewoon in een grote doos en stuur die met PostNL naar Packmee. Gratis! Het enige wat jij hoeft te doen is de kleding uitzoeken die je wilt doneren. Wij doen de rest, gebruikte kleding inleveren was nog nooit zo makkelijk!

Gebruikte kleding inleveren doe je met Packmee

Ons systeem voor de inzameling van kleding zorgt ervoor dat alle kleding op verantwoorde wijze worden ingezameld. Het systeem is gebruiksvriendelijk omdat je jouw grote doos vol bruikbare kleding gewoon meegeeft aan een pakketbezorger van PostNL die een pakket bij je aflevert. Je kunt de doos gebruikte kleding inleveren bij een postkantoor, er is er altijd wel een vlakbij. En Packmee is milieuvriendelijk want er hoeven geen extra vrachtwagens te rijden om de kleding op te halen. De pakketbezorgers van PostNL rijden namelijk toch al om pakketten af te leveren.

gebruikte kleding inleveren bij Packmee is duurzaam

Bovendien draagt gebruikte kleding inleveren bij aan duurzaamheid: je kleren worden door andere mensen opgedragen en eindigen niet zo snel als afval. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je spullen weggeeft die nog gedragen kunnen worden. Als je daarvoor een oude verhuis- of bezorgdoos gebruikt, dan krijgt ook die een tweede leven.

Met kleding uitzoeken voor Packmee steun je het goede doel

Wij verkopen jouw bruikbare kleding aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. Deze sorteerbedrijven verwerken jouw kleding op een verantwoorde en duurzame manier. De kleren worden vervolgens meestal naar Oost-Europa verstuurd om daar weer gebruikt te worden. Ten minste 50 procent van de opbrengst van jouw gebruikte kleding en schoenen gaat naar onze goede doelen KiKa en Kinderpostzegels. Met jouw oude kleren lever je dus niet alleen een bijdrage aan een duurzame wereld, je steunt ook goede doelen. gebruikte kleding inleveren helpt!

Packmee: de moderne manier van gebruikte kleding inleveren

Start vandaag nog met gebruikte kleding inleveren! Kies voor de moderne manier van het inzamelen van kleding en doe mee met Packmee. Lees meer

Wat kan ik doneren?

Wat kan ik doneren?

Packmee is blij met alle bruikbare kleding, schoenen, huishoudelijk textiel, brillen en hoorapparaten.

Meer informatie

VRAAG & ANTWOORD

VRAAG & ANTWOORD

Wil je meer weten? Heb je vragen over Packmee? De antwoorden vind je in onze FAQ.

FAQ lezen

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

DOOS INPAKKEN EN GRATIS VERZENDEN

Kleding doneren met Packmee kost geen moeite, is milieuvriendelijk en heel eenvoudig. Kijk hier hoe het werkt.

Video bekijken